Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 8 мај 2021 (МИА) – Денеска сабота, 8 мај 2021 година, 128-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 237 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 22 минути, а ќе зајде во 19 часот и 38 минути.

Денов трае 14 часа и 16 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 4 часот и 8 минути, а ќе зајде во 16 часот и 27 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close