Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 4 мај 2021 година, 124-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 241 ден.

Скопје, 4 мај 2021 (МИА) – Денеска вторник, 4 мај 2021 година, 124-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 241 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 27 минути, а ќе зајде во 19 часот и 34 минути.

Денов трае 14 часа и 7 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 2 часот и 24 минути, а ќе зајде во 12 часот и 11 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close