Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска недела, 18 април 2021 година, 108-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 257 дена.

Скопје, 18 април 2021 (МИА) – Денеска недела, 18 април 2021 година, 108-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 257 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 51 минута, а ќе зајде во 19 часот и 16 минути.

Денов трае 13 часа и 25 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 9 часот и 33 минути, а ќе зајде 35 минути по полноќ.

Back to top button
Close
Close