Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 13 април 2021 година, 103-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 262 дена.

Скопје, 13 април 2021 (МИА) – Денеска вторник, 13 април 2021 година, 103-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 262 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 59 минути, а ќе зајде во 19 часот и 11 минути.

Денов трае 13 часа и 12 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 46 минути, а ќе зајде во 20 часот и 36 минути.

Back to top button
Close
Close