Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска понеделник, 8 март 2021 година, 67-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 298 дена.

Скопје, 8 март 2021 (МИА) – Денеска понеделник, 8 март 2021 година, 67-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 298 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот, а ќе зајде во 17 часот и 30 минути.

Денов трае 11 часа и 30 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 3 часот и 9 минути, а ќе зајде во 12 часот и 10 минути.

Back to top button
Close
Close