Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска петок, 5 март 2021 година, 64-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 301 ден.

Скопје, 5 март 2021 (МИА) – Денеска петок, 5 март 2021 година, 64-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 301 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 5 минути, а ќе зајде во 17 часот и 27 минути.

Денов трае 11 часа и 22 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 9 часот и 37 минути.

Back to top button
Close
Close