Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 2 март 2021 година, 61-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 304 дена.

Скопје, 2 март 2021 (МИА) – Денеска вторник, 2 март 2021 година, 61-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 304 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 9 минути, а ќе зајде во 17 часот и 23 минути.

Денов трае 11 часа и 14 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 16 минути, а ќе зајде во 8 часот и 1 минута.

Back to top button
Close
Close