Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска недела, 21 февруари 2021 година, 52-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 313 дена.

Скопје, 21 февруари 2021 (МИА) – Денеска недела, 21 февруари 2021 година, 52-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 313 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 23 минути, а ќе зајде во 17 часот и 12 минути.

Денов трае 10 часа и 49 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 11 часот и 16 минути, а ќе зајде во 1 часот и 57 минути.

Back to top button
Close
Close