Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска среда, 17 февруари 2021 година, 48-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 317 дена.

Скопје, 17 февруари 2021 (МИА) – Денеска среда, 17 февруари 2021 година, 48-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 317 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 29 минути, а ќе зајде во 17 часот и 7 минути.

Денов трае 10 часа и 38 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 9 часот и 17 минути, а ќе зајде во 22 часот и 55 минути.

Back to top button
Close
Close