Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска петок, 5 февруари 2021 година, 36-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 329 дена.

Скопје, 5 февруари 2021 (МИА) – Денеска петок, 5 февруари 2021 година, 36-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 329 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 44 минути, а ќе зајде во 16 часот и 52 минути.

Денов трае 10 часа и 8 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее 41 минута по полноќ, а ќе зајде во 11 часот.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close