Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска сабота, 6 февруари 2021 година, 37-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 328 дена.

Скопје, 6 февруари 2021 (МИА) – Денеска сабота, 6 февруари 2021 година, 37-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 328 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 43 минути, а ќе зајде во 16 часот и 53 минути.

Денов трае 10 часа и 10 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 1 часот и 55 минути, а ќе зајде во 11 часот и 38 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close