Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска среда, 3 февруари 2021 година, 34-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 331 ден.

Скопје, 3 февруари 2021 (МИА) – Денеска среда, 3 февруари 2021 година, 34-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 331 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 46 минути, а ќе зајде во 16 часот и 49 минути.

Денов трае 10 часа и 3 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 23 часот и 27 минути, а ќе зајде во 9 часот и 59 минути.

Back to top button
Close
Close