Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска вторник, 2 февруари 2021 година, 33-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 232 дена.

Скопје, 2 февруари 2021 (МИА) – Денеска вторник, 2 февруари 2021 година, 33-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 332 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 47 минути, а ќе зајде во 16 часот и 48 минути.

Денов трае 10 часа и 1 минута.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 15 минути, а ќе зајде во 9 часот и 32 минути.

Back to top button
Close
Close