Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 1 февруари 2021 (МИА) – Денеска е понеделник, 1 февруари 2021 година, 32-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 333 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 48 минути, а ќе зајде во 16 часот и 47 минути.

Денов трае 9 часа и 59 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 3 минути, а ќе зајде во 9 часот и 6 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close