Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 31 јануари 2021 (МИА) – Денеска недела, 31 јануари 2021 година, 31-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 334 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 49 минути, а ќе зајде во 16 часот и 45 минути.

Денов трае 9 часа и 56 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 51 минути, а ќе зајде во 8 часот и 38 минути.

Back to top button
Close
Close