Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска понеделник, 25 јануари 2021 година, 25-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 240 дена.

Скопје, 25 јануари 2021 (МИА) – Денеска понеделник, 25 јануари 2021 година, 25-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 240 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 54 минути, а ќе зајде во 16 часот и 38 минути.

Денов трае 9 часа и 44 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 13 часот и 25 минути, а ќе зајде во 4 часот и 10 минути.

Back to top button
Close
Close