Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска понеделник, 28 декември 2020 година, 363-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 3 дена.

Скопје, 28 декември 2020 (МИА) – Денеска понеделник, 28 декември 2020 година, 363-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 3 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 9 минути.

Денов трае 9 часа и 8 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 14 часот и 48 минути, а ќе зајде во 5 часот и 23 минути.

Back to top button
Close
Close