Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска недела, 27 декември 2020 година, 362-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 4 дена.

Скопје, 27 декември 2020 (МИА) – Денеска недела, 27 декември 2020 година, 362-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 4 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот, а ќе зајде во 16 часот и 8 минути.

Денов трае 9 часа и 8 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 14 часот и 11 минути, а ќе зајде во 4 часот и 21 минута.

Back to top button
Close
Close