Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 7 април 2020 (МИА) – Денеска е вторник, 7 април 2020 година, 99-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 267 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 7 минути, а ќе зајде во 19 часот и 5 минути.

Денов трае 12 часа и 58 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 18 часот и 23 минути, а ќе зајде во 6 часот и 3 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close