Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 6 април 2020 година, 97-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 269 дена.

Скопје, 6 април  2020 (МИА) – Денеска е понеделник, 6 април 2020 година, 97-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 269 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 10 минути, а ќе зајде во 19 часот и 3 минути.

Денов трае 12 часа и 53 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 15 часот и 48 минути, а ќе зајде во 4 часот и 58 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close