Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 2 декември 2020 (МИА) – Денеска среда, 2 декември 2020 година, 338-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 28 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 42 минути, а ќе зајде во 16 часот и 3 минути.

Денов трае 9 часа и 21 минута.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 17 часот и 37 минути, а ќе зајде во 8 часот и 32 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close