Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска петок, 27 ноември 2020 година, 333-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 33 дена.

Скопје, 27 ноември 2020 (МИА) – Денеска петок, 27 ноември 2020 година, 333-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 33 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 37 минути, а ќе зајде во 16 часот и 5 минути.

Денов трае 9 часа и 28 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 14 часот и 47 минути, а ќе зајде во 3 часот и 29 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close