Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска недела, 29 ноември 2020 година, 335-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 31 ден.

Скопје, 29 ноември 2020 (МИА) – Денеска недела, 29 ноември 2020 година, 335-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 31 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 39 минути, а ќе зајде во 16 часот и 4 минути.

Денов трае 9 часа и 25 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 15 часот и 39 минути, а ќе зајде во 5 часот и 30 минути.

Back to top button
Close
Close