Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска недела, 1 ноември 2020 година, 307-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 59 дена.

Скопје, 1 ноември 2020 (МИА) – Денеска недела, 1 ноември 2020 година, 307-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 59 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 5 минути, а ќе зајде во 16 часот и 28 минути.

Денов трае 10 часа и 23 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 17 часот и 8 минути, а ќе зајде во 6 часот и 37 минути.

Back to top button
Close
Close