Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска сабота, 31 октомври 2020 година, 306-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 60 дена.

Скопје, 31 октомври 2020 (МИА) – Денеска сабота, 31 октомври 2020 година, 306-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 60 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 4 минути, а ќе зајде во 16 часот и 29 минути.

Денов трае 10 часа и 25 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 16 часот и 43 минути, а ќе зајде во 5 часот и 37 минути.

Back to top button
Close
Close