Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска среда, 28 октомври 2020 година, 303-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 63 дена.

Скопје, 28 октомври 2020 (МИА) – Денеска среда, 28 октомври 2020 година, 303-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 63 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот, а ќе зајде во 16 часот и 33 минути.

Денов трае 10 часа и 33 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 15 часот и 36 минути, а ќе зајде во 2 часот и 39 минути.

Back to top button
Close
Close