Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 25 септември 2020 (МИА) – Денеска петок, 25 септември 2020 година, 270-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 96 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 23 минути, а ќе зајде во 18 часот и 26 минути.

Денов трае 12 часа и 3 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 15 часот и 22 минути и нема да зајде ова деноноќие.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close