Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска недела, 6 септември 2020 година, 251-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 115 дена.

Скопје, 6 септември 2020 (МИА) – Денеска недела, 6 септември 2020 година, 251-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 115 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 4 минути, а ќе зајде во 18 часот и 59 минути.

Денов трае 12 часа и 55 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 11 минути, а ќе зајде во 9 часот и 53 минути.

Back to top button
Close
Close