Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 3 август 2020 (МИА) – Денеска понеделник, 3 август 2020 година, 217-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 149 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 28 минути, а ќе зајде во 19 часот и 50 минути.

Денов трае 14 часа и 22 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 20 часот и 8 минути, а ќе зајде во 4 часот и 50 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close