Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска сабота, 25 јули 2020 година, 208-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 158 дена.

Скопје, 25 јули 2020 (МИА) – Денеска сабота, 25 јули 2020 година, 208-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 158 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 20 минути, а ќе зајде во 20 часот.

Денов трае 14 часа и 40 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 10 часот и 32 минути, а ќе зајде во 23 часот и 7 минути.

Back to top button
Close
Close