Астрономски календарНекатегоризирано

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 29 јуни 2020 година, 182-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 184 дена.

Скопје, 29 јуни 2020 (МИА) Денеска е понеделник, 29 јуни 2020 година, 182-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 184 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 13 минути.

Денов трае 15 часа и 13 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 13 часот и 52 минути, а ќе зајде во 1 часот и 3 минути.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close