Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е недела, 28 јуни 2020 година, 181-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 185 дена.

Скопје, 28 јуни 2020 (МИА) Денеска е недела, 28 јуни 2020 година, 181-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 185 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 13 минути.

Денов трае 15 часа и 13 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 12 часот и 40 минути, а ќе зајде во 35 минути по полноќ.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close