Korrespondentë MKDShoqëri

Asnjë udhëtar nuk ka kaluar përmes VK “Bogorodicë”

Asnjë shtetas i Maqedonisë së Veriut nuk e ka kaluar kufirin për dalje e as për hyrje në vend në vendkalimin më frekuent "Bogorodicë" gjatë ditës pasi për dalje nga vendi duhet të nënshkruhet deklaratë se tre muaj nuk do të kthehet mbrapa.

Gjevgjeli, 18 mars 2020 (MIA) – Asnjë shtetas i Maqedonisë së Veriut nuk e ka kaluar kufirin për dalje e as për hyrje në vend në vendkalimin më frekuent “Bogorodicë” gjatë ditës pasi për dalje nga vendi duhet të nënshkruhet deklaratë se tre muaj nuk do të kthehet mbrapa.

Siç informojnë nga VK “bogorodicë”, situata është e qetë si asnjëherë më parë, tek së pari zbatohen masat e Qeverisë dhe automobila nuk mund të vërehen në dy akse.

Normal funksionon vetëm komunikacioni transportues për dalje dhe hyrje në vend me paralajmërim se nga ora 21:00 në mbrëmje deri në orën 05:00 të mëngjesit nga pala greke kamionët nuk lëshohen për hyrje në vend. im/fb/

Back to top button
Close
Close