Partitë politikeTekste origjinale

ASH: Enti shtetëror për statistikë t’i ndërmerr të gjitha masat për mënjanimin e mungesave në lidhje me regjistrimin e diasporës

Shtabi Qendror i ASH-së po e ndjek me shumë vëmendje procesin e regjistrimit të diasporës dhe jemi të angazhuar maksimalisht për të ndihmuar këtë proces shumë të rëndësishëm. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close