Partitë politikeTekste origjinale

ASH- Alternativa: Taksa ekologjike është në dëm të qytetarëve dhe afaristëve

Vendimi për të shtrenjtuar derivatet e naftës për 3.5% denarë për litër është vetëm një keqpërdorim i ekologjisë për të mbuluar paaftësinë e Qeverisë aktuale në menaxhimin e buxhetit dhe pasojave të krizës, në kurriz të qytetarëve dhe afaristëve. Më së shumti nga ky vendim do të pësojnë transportuesit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close