Partitë politikePolitikëTekste origjinale

ASH-AAA: Jugosllavia e re për të cilën reaguam, nuk është ide pa përmbajtje

Sido që të jetë, kjo vardisje ndaj Vuçiqit, në kohën që ai e kërcënon Kosovën dhe madje shfaq prirje antieuropiane, kërkon një shpjegim nga ministri i Jashtëm ose nga shefi i tij, Zaev.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close