Partitë politikeTekste origjinale

ASH: 9 Maji na e kujton ditën e Evropës, por edhe enigmën e rastit të Lagjes së Trimave

Sot është Dita e Evropës dhe data e 9 Majit shënon edhe përvjetorin e deklaratës historike të Robert Shuman ideologut të krijimit të Bashkimit Evropian.

Back to top button
Close
Close