0_Maqedoni.PortalKultura.SlajderKulturëKulturë.PortalShoqëri

Asamble e rregullt vjetore e ASHAM-it

Luksemburgu nga një marsi do të bëhet vendi i parë në botë ku transporti publik do të jetë tërësisht falas, qëllimi është që të nxiten njerëzit të heqin dorë nga automobilat.

Shkup, 26 shkurt 2020 (MIA) – Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë sot në mesditë do të mbajë asamble të rregullt vjetor, në të cilën ekspoze do të ketë kryetari i ASHAM-it, akademik Lupço Kocarev.

Në asamblenë e rregullt pritet ASHAM ta miratojë raportin për punën në vitin 2019 dhe të miratojë Program për punë dhe për planet financiare të Akademisë në vitin 2020. mb/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close