0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDKulturëKulturë.Portal

Artistët kërçovarë sonte u prezantuan me ekspozitë grupore “Pjesët më të bukura të qytetit”

Në foajenë e Qendrës për kulturë "Koço Racin" në Kërçovë u hap ekspozita "Pjesët më të bukura të qytetit", ku vepra të veta ekspozuan Lulzime Osmani, Benita Xhelili, Mazllame Saliu, valdeta Ibishi dhe Arbër Sadiku.

Back to top button
Close
Close