Политички партии

Арсовски: Власта не смее да ги дели граѓаните на вакцинирани и невакцинирани

Почитувани граѓани, почитувани медиуми, Пред самиот почеток на прес конференцијата, би сакал да проследиме видео од оваа година на 28 јуни на Венко Филипче, каде на трибина јасно кажува и прогнозира дека во август или септември пандемијата ќе завршела.

Back to top button
Close
Close