Политички партии

Арсовски: Стејт Департментот на САД нотира корупција и криминал на владини функционери

СДСМ имаат сериозен проблем со реалноста и без срам ја лажат јавноста. Криминалот и корупцијата во Македонија се на прво место и нивните креатори имаат име и презиме,Зоран Заев, Оливер Спасовски, СДСМ и цела криминална заевска булумента од Влада и правосудство.

Back to top button
Close
Close