Partitë politike

Arsovski: LSDM-ja dhe Zaevi premtuan në regjistrimin të kurdisin mbi 32 për qind popullatë shqiptare

Regjistrimin që e përgatit LSDM dhe BDI do të jetë regjistrim i vetëm dy partive, ndërsa jo regjistrim i të gjithë qytetarëve dhe i Republikës së Maqedonisë si operacion statistikor.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close