Политички партии

Арсовски: Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон, дали Ден Дончев и Драги Драшковски не се прв ешалон?

Криминалот и корупцијата се во првиот ешалон и првиот ешалон на Владата се тие што треба да одговараат за целиот криминал и корупција и да одат во затвор.

Back to top button
Close
Close