Политички партии

Арсовски: Кирацовски призна на Суд дека бил на состанок за Старечки дом со Мицевски, Боки 13 и Петровска

Ви благодарам што почекавте и извинете уште еднаш вие медиумите што сочекавте за да дадам изјава по ова рочиште, каде што сум тужен од страна на поранешниот пратеник и генерален секретар на СДСМ, г. Александар Кирацовски.

Back to top button
Close
Close