0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalShoqëri

Arrestohet një grabitës i cili ka grabitur në kisha në rajonin e Ohrit

Për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit për  shumë grabitje dhe  grabitje të rënda në kisha  në rajonin e Ohrit dhe Debërcës, më 27 nëntor të vitit 2020, në fshatin Botun, është arrestuar  T.B.(50) nga Shtipi. T.B. dyshohet për  grabitje të rëndë  në kishën "Sveti Ilija" në f. Velgoshti, komuna e Debërcës, prej ku ka marrë para, ndërsa janë paraqitur në stacionin policor ditën paraprake", kumtuan nga MPB.

Back to top button
Close
Close