BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Arrestohet kryetari i organizatës së veteranëve të UÇK-së, Hisni Gucati

Policia e Misionit ndërkombëtar të sundimit të ligjit në Kosovë (EULEX) ka arrestuar kryetarin e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së Hysni Gucati dhe pritet ta dërgojë atë në Hagë para Gjykatës Ndërkombëtare të Krimeve të Luftës në Kosovë, ku është ngritur aktakuzë kundër tij, informon korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close
Close