0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderKronikëKronikë.PortalMakedonija.Slajder

Arrestohet ish u.d. drejtor i Regjistrit qendror

Është arrestuar ish u.d. drejtor i Regjistrit qendror, Andrea Popovski për shkak të dyshimit se i ka keqpërdorur pozitën zyrtare dhe autorizimet.

Shkup, 6 gusht 2019 (MIA) – Është arrestuar ish u.d. drejtor i Regjistrit qendror, Andrea Popovski për shkak të dyshimit se i ka keqpërdorur pozitën zyrtare dhe autorizimet.

Popovski ngarkohet se ka punësuar kuadro partiake.

Për këtë vepër dyshohen edhe katër të punësuar në Regjistrin qendror, të cilët deri më tani nuk janë privuar nga liria. mb/

Back to top button
Close
Close