KronikëKronikë.PortalShoqëri

Arrestohen dy persona nga Britania e Madhe, kanë treguar PCR teste negative të falsifikuara

Në vendkalimin kufitar “Aeroporti ndërkombëtar Shkup” dje në ora 04:03 minuta për shkak të paraqitjes së PCR testeve negative të falsifikuara, nga liria janë privuar V.B. (37) dhe D.H. (12), që të dy nga Britania e Madhe.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close