BallkanKorrespondentë Botë

Arrestohen 12 persona dhe sekuestrohen 400.000 euro në aksionin kundër korrupsionit të policisë së Kosovës

Policia e Kosovës në aksionin e sotëm në Agjencinë për Zhvillim të Bujqësisë pranë Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural të Kosovës (MBPZHR) dhe në disa ministri rajonale, arrestoi gjithsej 12 persona dhe sekuestroi rreth 400 mijë euro, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close