0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Армијата зајакната со нови 55 подофицери, втора група од вкупно 120 за годинава

Во скопската касарна „Илинден“ денеска втората група од 55 од вкупно 120 професионални војници беа промовирани во првиот подофицерски чин. Сертификати добија тројца најдобро рангирани подофицери и тоа прво рангираниот водник Бобан Јанковски, второ рангираниот Игор Димовски и трето рангираниот Амер Зеиновски.

Back to top button
Close
Close